.

Jogi nyilatkozat

A használat feltételei

A jelen honlapot látogató felhasználók a honlap szolgáltatásait és információit saját felelősségükre használják. A Honlap látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket a szolgáltató Főnix Rendezvényszervező Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. jogosult egyoldalúan megváltoztatni.

Szerzői jogok

A weboldal és az azon megjelenő műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a szolgáltató jogosult.

A szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A szolgáltató azonban beleegyezik az alábbi feltételek szerinti felhasználásba:
  • a pontos www.bbcc.hu weboldal forrás megjelölésével és  linken keresztüli hivatkozással,
  • saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében az oldalak tartalma vagy kivonatai számítógépen tárolhatók, kinyomtathatók.
Védjegyek

Minden, a szolgáltató weboldalán használt védjegy (márkanév, logo, stb.) a szolgáltató tulajdonában áll. A szolgáltató partnereinek weboldalon megjelenő védjegye az adott partner hozzájárulásával szerepel a weboldalon.
A védjegyek felhasználására kizárólag a védjegy jog tulajdonosa jogosult.

A weboldal tartalma

A szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlap tartalma tudásuknak megfelelően pontos és a weboldal témájához kapcsolódóan hasznos legyen.  Azonban a közölt adatok tartalmáért, azok betartásáért és annak következményeiért, valamint aktualitásáért a szolgáltató nem vállal felelősséget. Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések és következtetések csak tájékoztató jellegűek. A weboldalon található információk alapján hozott illetve az azokra alapozott döntésekből eredő károkért a szolgáltató nem vállal felelősséget.

A weboldal elérése

A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A weboldal, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a szolgáltató kifejezetten kizárja.

Hivatkozások, linkek

A szolgáltató weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (un. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.

A kapcsolódó honlapokhoz a szolgáltató weboldala csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat a szolgáltató valamely alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.

A szolgáltató nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a szolgáltató weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Ha Ön a honlap elhagyásával más internetes felületre lép át, ezen oldalakon a jelen feltételektől eltérő feltételek érvényesek, továbbá ezen honlapokon közölt információk helyességéért a szolgáltató abban az esetben sem vállal felelősséget, ha a honlapon található hivatkozással jutott oda.

Az adatok biztonsága

A Honlap bizonyos részeinek eléréséhez azonosításra szolgáló információkat kell megadnia, amivel Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait azonosítása céljából a szolgáltató felhasználja. A szolgáltató a birtokába került adatokat kizárólag azonosítási célra használja, harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé, valamint azokat elkülönítve és titkosítva tárolja.