.

Belépés az adminisztrációs felületre

A Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny és Folklór Fesztivál történetében először adunk lehetőséget a fellépő kórusok számára, hogy jelszóval és felhasználói névvel védett területen tölthessék fel adataikat adatbázisunkba, és ezen a felületen keresztül kommunikálhassanak a szervezőkkel.

Ennek köszönhetően mindenki számára egy adatbázisban lesznek megtalálhatóak a szükséges dokumentumok, és a kommunikáció közben létrejött iratok. Ezek elérését a háttérben működő jogosítási rendszer szabályozza.

Mi a teendő akkor ha Ön még nem rendelkezik hozzáféréssel?
  1. Regisztráljon kórusként a portálon itt.
  2. Regisztráció után a szervezők felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.
  3. Ha Ön résztvevője lesz a Bartók Béla XXVI. Nemzetközi Kórusverseny és Folklórfesztiválnak, erről írásban kap értesítést.
  4. Az értesítés tartalmazni fogja az Ön személyes hozzáférési jogát az adminisztrációs felülethez, valamint egy rövid felhasználói útmutatót is arról, hogyan használhatja gyorsan és egyszerűen az eszközt.
  5. Ha akár a regisztrációval, akár a már megkapott dokumentumokkal kapcsolatban kérdése merül fel, keressen bennünket bátran itt, vagy a dokumentációban megkapott elérhetőségeken.
Várjuk jelentkezését:
A szervezők
Bartók Béla XXVI. Nemzetközi Kórusverseny és Folklórfesztivál - See more at: http://www.bbcc.hu/versenyfelhivas#sthash.qhwNGOKN.dpuf